Elk bedrijf heeft af en toe hulp nodig

Als ondernemers weten we precies hoe moeizaam de samenwerking met grote banken kan zijn. Juist daarom wilden we een flexibeler, sneller en eenvoudiger alternatief bieden voor bedrijfsfinanciering.

Qred hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden

-Robert, Café-eigenaar

Qred stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening

-Kenny, Restaurant-eigenaar

Dankzij Qred konden we onze bedrijfswagen leasen en salarissen uitbetalen

-Joakim and Erik, Aannemers

7200
%
groei
150
+
talenten
7
markten
5000
+
gecreëerde banen

2015

Qred is geboren in Stockholm met een missie om de bankervaring van kleine bedrijven te verbeteren en de behoeften van de klant voorop te stellen.

2016

Qred breidt uit naar de Finse markt en opent kantoren in zowel Helsinki als Letland.

2017

Qred opent de poorten naar de Deense markt.

2018

Qred betreedt de Nederlandse markt.

2019

Qred introduceert hun facturatieservice voor de Zweedse markt- Qred Factoring. Qred vestigt ook activiteiten in Brazilië.

2020

Qred wordt gelanceerd in België en de Financial Times noemt Qred het snelst groeiende bedrijf van Zweden.

2022

Qred opent de poorten naar de Noorse markt.

Het verhaal van Qred

Er was eens een enthousiaste jonge ondernemer. Hij droomde ervan om een bedrijf op te starten. Het was volkomen nieuw, onbekend en spannend terrein. Om te beginnen zou hij in ieder geval een bankrekening moeten hebben waar hij zijn zuurverdiende kapitaal op zou kunnen storten. Trots ging de ondernemer naar de dichtstbijzijnde bank om te verkondigen dat hij een rekening zou openen voor zijn zaak en dat hij er gelijk €10.000 op wilde storten.

Met groot enthousiasme was de ondernemer in het filiaal aan het vertellen over zijn zakelijke plannen, maar de loyale bankier vroeg opeens waarom hij had gekozen om bij zijn bank langs te gaan. Dit vond de ondernemer een beetje een rare vraag, zeker aangezien de bank het jaar daarvoor nog als “handelsbank van het jaar” uitgeroepen was in Zweden maar goed, de ondernemer antwoordde dat hij dacht dat de bank een goede service zou kunnen leveren voor zijn bedrijf. Na een gesprek van 15 minuten werd de ondernemer geïnformeerd dat de bank niet van mening was dat zijn idee goed genoeg uitgewerkt was en dat hij niet goedgekeurd kon worden als klant. Dat bericht voelde aan alsof er een emmer ijswater over hem heen gesmeten werd. Hoe kon dat mogelijk zijn!? Hij wilde niet eens €10.000 lenen maar het juist op de bank storten. Misschien was hij helemaal geen ondernemer. Wellicht had de bankmedewerker wel gelijk... Gelukkig gaf hij niet op en vond hij een andere bank. Die er veel meer van begreep...

Lees meer

Je kunt op ons rekenen

Qred AB (“Qred”) is een betalingsinstelling gereguleerd door de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit. (Finansinspektionen)

Onze klanten tekenen overeenkomsten online via Signicat

Qred gebruikt itsme als verificatiemethode

Support voor kleine ondernemingen

Over het team

Carrièremogelijkheden

Qred groeit snel en we zijn constant op zoek naar nieuwe Qredsters.
Bekijk onze vacatures:

Meer diensten

Vragen?

Wij houden van alle ondernemers! Neem contact op en ontdek hoe Qred uw bedrijf kan helpen!
09:00 - 17:00 (ma-vr)