Hulp en advies

Vind antwoord op de meest gestelde vragen via onze online kennisbank!

Wanneer dient de lening terugbetaald te worden?

U betaalt één keer per maand. Een voorbeeld: als u de lening op de 10de van de maand heeft geaccepteerd, dan dient de eerste betaling bij ons de 10de van de volgende maand binnen te zijn. We sturen de factuur via de e-mail 10 dagen voor de betaaldatum op.

Hoe werkt de analyse?

We maken een algemene beoordeling van elke aanvraag. Het belangrijkste is dat het bedrijf in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen en dat het geleende bedrag redelijk in verhouding staat tot de grootte van het bedrijf. Helaas moeten we soms de verzoeken afwijzen. Een van de meest voorkomende redenen is dat de financiën van een bedrijf of de vertegenwoordigers daarvan niet op orde zijn, waardoor er veel schulden bij andere instanties zijn. Het is wel zo dat de individuele betalingsachterstanden geen absolute no-go’s zijn. We proberen altijd naar het geheel te kijken. Een andere reden is dat de verstrekte informatie onjuist of ontoereikend is, of dat het betalingsvermogen van het bedrijf onzeker is of niet kan worden weergegeven. Lees meer meer bij Zekerheid.

Hoe vraag ik een lening aan?

Het is heel gemakkelijk om een zakelijke lening aan te vragen. Dit duurt slechts 60 seconden. Bovendien is het volledig gratis. Het zijn 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul de formulier in (gewenste hoeveelheid, BTW-nummer, e-mailadres en mobiel nummer). De aanvraag is gratis en niet bindend.
  2. Verzend eventuele aanvullende informatie. Offertes worden meestal binnen één uur tijdens kantoortijden uitgestuurd.
  3. U beslist of u wilt doorgaan nadat u een offerte heeft ontvangen. Nadat u de lening met uw persoonlijke itsme of ID kaart heeft goedgekeurd, wordt het geld nog dezelfde dag overgemaakt.

Moet ik BTW betalen over de vaste maandelijkse prijs.

Nee, de maandelijkse prijs is vrijgesteld van btw.

Rekenen jullie factuurkosten

Nee, er worden geen factuurkosten gefactureerd als u ervoor kiest om de factuur in PDF-form in uw inbox te ontvangen. Wel rekenen we €3 als u ervoor kiest om de factuur per post te ontvangen.

Wat gebeurt er als ik de lening niet terug kan betalen?

We zullen u eerst een herinnering sturen dat u bent vergeten de maandelijkse prijs te betalen. Mocht de lening nog steeds niet worden betaald, dan wordt de case overgedragen ter incasso. Als het bedrijf niet aan zijn betaalplicht voldoet, dan wordt de garantstellende persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor de betaling. We raden u ten sterkste aan om contact met ons op te nemen mocht u problemen hebben met het voldoen van een factuur. We zijn altijd bereid om een oplossing te bespreken!

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal?

We sturen een vriendelijke herinnering als we de betaling niet op tijd hebben ontvangen. Zorg ervoor dat de betaling op de vervaldatum beschikbaar is om aanmaning-,vertraging- en incassokosten te vermijden.

Ontvangen jullie kredietinformatie over mij?

Ja. We vragen informatie op over uw bedrijf bij een aantal kredietbeoordelaars. Ook vragen we informatie over uw persoonlijke kredietwaardigheid op.

Hoe neem ik contact op met Qred?

U kunt ons telefonisch bereiken op 02 588 09 83. Ook kunt u ons een e-mail sturen naar support@qred.be.

Wie is de toezichthouder van jullie bedrijf?

Qred is de Belgische filiaal van Qred AB. Deze is geregistreerd als financiële instelling bij de Zweedse autoriteit voor financiële markten (Finansinspektionen). Daarnaast worden onze activiteiten gecontroleerd door een erkende accountant.

Worden mijn wachtwoorden bewaard?

Om de hoogst mogelijke beveiliging te kunnen behouden in onze service, worden wachtwoorden in een gecodeerd formaat opgeslagen. Daarom moet u een nieuw wachtwoord maken als u uw vorige wachtwoord bent vergeten. Het is belangrijk dat u een wachtwoord kiest dat niemand kent, bij voorkeur met zowel letters, cijfers als speciale tekens.

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee. Bij Qred zijn we volledig transparant over onze prijzen en voorwaarden.

Wat onderscheid Qred?

We hebben geïnvesteerd in een modern online systeem dat volledig onafhankelijk is van dure kantoren en handmatige handelingen. Door gegevens uit honderden bronnen te analyseren, kunnen we het bedrijf dat de aanvraag heeft ingediend goed beoordelen. Geen ander bedrijf verleent en keert bedrijfsleningen sneller uit dan Qred. Daarnaast, wat ook uniek is, is gewoon betalen voor de tijd dat u de lening gebruikt. Simpel, toch? Het is ook zeer eenvoudig en veilig.

Wat is Qred?

Qred is de nieuwe vorm van geld lenen. Alle Belgische bedrijven kunnen nu leningen tot €100.000 aanvragen zonder naar de bank te hoeven gaan. Normaal gesproken ontvang je binnen een uur een bericht en maken we het geld dezelfde dag nog over. U betaalt elke maand een vast bedrag zonder verborgen kosten en u kunt de lening op elk moment kosteloos aflossen (u betaalt alleen voor de maanden dat u de lening gebruikt). De maandelijkse prijs is individueel en hangt af van uw Qred-score. Voor elke maand dat u de lening gebruikt betaalt u de vaste maandelijkse prijs en lost u een deel van de lening af. Er worden geen rente of andere kosten toegevoegd. Eenvoudig, toch?

Wanneer wordt de lening overgemaakt?

Normaal gesproken wordt de lening dezelfde dag overgemaakt als de kredietaanvraag vóór 17.00 uur is goedgekeurd. Afhankelijk van bijvoorbeeld vakantiedagen en verschillen tussen banken, kan de lening volgende werkdag al beschikbaar zijn op uw rekening.

Vragen?

Wij houden van alle ondernemers! Neem contact op en ontdek hoe Qred uw bedrijf kan helpen!
09:00 - 17:00 (ma-vr)

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil