Qred Partner

Qred maakt financiering voor uw klanten mogelijk

Doet u zaken met andere ondernemers? Help dan uw klanten groeien en investeren met de flexibele financiering van Qred!

Als partner van Qred helpt u ondernemers met het vinden van de juiste financiering, terwijl u tegelijkertijd profiteert en groeit dankzij onze
partner-commissie op ieder succesvolle doorverwijzing. Slim!


Partner worden

Wat betekent samenwerking met Qred?

Een partnerschap met Qred biedt aantrekkelijke voordelen, zowel voor u als voor uw klanten. U wordt beloond voor iedere ondernemer die u helpt met het vinden van een bedrijfslening voor bedrijfsmiddelen, investeringen en werkkapitaal. Onze leningen hebben geen opstartkosten of verborgen kosten, met uitbetaling op dezelfde werkdag mogelijk.

Een lening van Qred kan u helpen om meer klanten te bedienen. Levert u diensten en/of goederen aan andere ondernemers, bijvoorbeeld bedrijfswagens, IT-beheer, bouwmaterialen, etc.?

Dan kan een partnerschap met Qred uw klanten direct van financiering voorzien om diensten/producten af te nemen. Zodoende kunt u de klantenkring vergroten, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een Qred-commissie op iedere afgesloten lening: een win-win-situatie voor u en uw klanten.
 • Een partnerschap met Qred betekent een wederzijdse wens om jouw onderneming vooruit te helpen. Ik raad ten zeerste aan om contact op te nemen met Qred als je geïnteresseerd bent in extra inkomsten.
  Jarno Paananen
  Myyntiapu
 • Bedrijfsmarketing vereist vaak een aanzienlijke investering voordat er resultaten geboekt worden. Ons partnerschap met Qred helpt onze klanten om de kosten van deze investering over meerdere maanden te spreiden, wat het laagdrempeliger maakt om onze diensten te gebruiken. Zo boeken wij meer resultaten en kunnen we sneller schakelen.
  Eero Peurala
  POPUP AGENCY

Ga direct van start!

Partner worden van Qred is net zo eenvoudig en snel als het aanvragen van een Qred-bedrijfslening. Neem contact op met onze Partners Manager voor meer informatie over de aantrekkelijke voordelen voor u en uw klanten.

Jeroen Houwink

Partnerships Manager
jeroen.houwink@qred.com

Voordelen van een Qred-partnerschap:

 • Minder frictie, meer kansen om producten/diensten af te zetten.
 • Mogelijkheid om meer klanten te bedienen.
 • Extra groeimogelijkheden in competitieve markt.
 • Commissie op iedere geaccepteerde doorverwijzing.
 • Qred draagt financieel risico van kredietverstrekking.

Who can become a partner

 • Company brokers and intermediaries
 • Retailers and suppliers
 • Accounting and auditing firms
 • Business advisers and consultants
 • Debt collection, credit and finance companies
 • Programming and IT providers

Get started

Get started

Hoe wilt u uw klanten onboarden?

We offer partners two ways of onboarding customers into Qred:
Aanvraagformulier

Voeg het script van de Qred-widget toe aan uw website. U kunt tevens de widget aanpassen met een eigen logo en branding.
Een onboarding aanmeldingsformulier wordt automatisch voor u gecreëerd.
of
API
Integreer uw software met de Qred API.
Via onze API-integratie kunt u uw applicaties met ons systeem laten communiceren, waardoor het extra eenvoudig is om de details van klanten naar ons door te zetten.

Heeft u extra hulp nodig?

Landing paginas
We kunnen tevens een speciale landingspagina voor u creëren en hosten, waar uw klanten via een aangepast aanmeldingsformulier een aanvraag kunnen indienen.
of
Partner portal
Krijg toegang tot ons partnerportaal om rechtstreeks klanten aan te melden via een webinterface.

Hoe het werkt

 • 1. Registreer uw onderneming
  Geef deze gegevens door en verstuur - we beloven dat we snel terug zullen komen met een antwoord over hoe verder te gaan!
 • 2. Beginnen met het verzenden van leads
  Het is makkelijk en soepel om potentiële nieuwe klanten op te sturen. We behandelen uw contacten eerlijk, zoals met professionaliteit, en beleefdheid.
 • 3. Directe uitbetaling
  Voor iedere doorverwizing wat tot een lening leid krijgt u een commissie. Wij geranderen een snelle betaling.

Get started

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een partnerschap met Qred?

Als partner van Qred profiteer je van een commissie per succesvolle doorverwijzing (geaccepteerde lening). Lever je diensten en/of goederen aan andere ondernemers, bijvoorbeeld bedrijfsauto's, IT-beheer, bouwmaterialen, etc.? Dan kan een partnerschap met Qred jouw klanten direct van financiering voorzien om diensten/producten af te nemen. Zodoende heb jij de kans om je klantenkring te vergroten, terwijl je tegelijkertijd profiteert van een aantrekkelijke Qred-commissie op iedere afgesloten lening: een win-win-situatie voor Qred-partners!

Voordelen van een partnerschap met Qred:

 • Commissie op iedere geaccepteerde doorverwijzing 
 • Mogelijkheid om meer klanten te bedienen
 • Kans om meer producten/diensten af te zetten
 • Extra groeimogelijkheden in competitieve markt 
 • Qred draagt financieel risico van kredietverstrekking 

Hoe werkt een partnerschap met Qred?

Een partnerschap met Qred geeft ondernemers een kans om een aantrekkelijke bonus te krijgen per succesvolle doorverwijzing. Het concept is simpel en eenvoudig. Ken jij een ondernemer die op zoek is naar een zakelijke lening? Dan kun je de ondernemer naar Qred doorverwijzen voor een vrijblijvende aanvraag. Sluit jouw contact vervolgens een lening af bij Qred? Dan ontvang jij een directe commissie. Dit referentieprogramma voor partners geeft jou de kans om financiële bonussen te ontvangen, terwijl het direct jouw contacten van flexibele financiering voorziet om te investeren, innoveren en groeien.

Qred denkt graag met je mee hoe wij jouw klanten, zakenrelaties en/of kennissen optimaal kunnen bedienen. Zo hebben wij de optie om de structuur van een partnerschap aanpassen op de specifieke wensen van een ondernemer. Van leasemaatschappijen tot financieel adviseurs: onze partners bevinden zich in alle industrieën en branches. Van kleine starters tot grote bedrijven: iedere ambitieuze ondernemer kan partner van Qred worden.

Het aanmelden als partner van Qred is vrijblijvend en gratis, dus geef vandaag je interesse en druk op de knop ‘Word partner van Qred’, te vinden op onze online partnerpagina.

Hoe word ik partner van Qred?

Wil je partner worden van Qred? Het aanmelden als nieuwe partner is simpel, snel en eenvoudig. Je kunt een aanvraag tot partnerschap indienen via onze Partners-pagina door op de knop ‘Word partner van Qred’ te klikken. Vul vervolgens je contact- en bedrijfsgegevens in om de aanvraag te voltooien. Ons team neemt spoedig contact op om de aanvraag voor partnerschap verder te bespreken/bevestigen.