Zakelijk lenen voor agrarische bedrijven

Leen tot € 100 000, dezelfde dag uitbetaald!
Geen bindende looptijd
3 maanden aflossingsvrij!

Extra voordeel voor agrarische bedrijven

Ondernemers die ons via Landbouwleven hebben gevonden, ontvangen de eerste 3 maanden aflossingsvrij krediet. U begint pas de 4e termijn met aflossen.

Voor alle leendoelen en bedrijfsmiddelen

U kunt onze zakelijke lening voor alle  leendoelen en bedrijfsmiddelen gebruiken: van nieuwe machines en apparatuur tot extra kasstroom - wij steunen alle agrarische bedrijven!

Vrijblijvend aanvragen: gratis offerte

Het aanvragen van een offerte voor een zakelijke lening bij Qred is altijd gratis en 100% vrijblijvend. Zo kunt u, zonder verplichting, ontdekken wat uw leenmogelijkheden zijn.

Wij hebben de meest tevreden klanten!

  Qred hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.

Robert
Café-eigenaar

Dankzij Qred konden we onze bedrijfswagen leasen en salarissen uitbetalen. 

Joakim & Erik
Aannemers

Qred stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening! 

Kenny
Restaurant-eigenaar

Waarom ondernemers voor de financiering van Qred kiezen

Klanttevredenheid  

Onze klanten beoordelen ons een 4.6 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd met u mee te denken over de beste oplossing voor uw bedrijf. Wij helpen u graag met investeren in de toekomst, want als u het goed doet, doen wij iets goed!


Zakelijk lenen zonder gedoe

Qred maakt zakelijke financiering simpel. Wij geloven niet in gedoe en houden het liever eenvoudig. Precies daarom werken we niet met variabele rente, maar kiezen voor een vaste maandelijkse prijs (gebruikskosten + aflossing). Zo weet u precies wat de lening iedere termijn kost, zonder verrassingen.


Geen bindende looptijd

Onze flexibele zakelijke leningen hebben een leentermijn van 6 tot 18 maanden, maar geen bindende looptijd. Dit betekent dat u op ieder moment de lening volledig boetevrij kunt aflossen. Zodoende betaalt u alleen gedurende de periode dat u de lening daadwerkelijk nodig hebt en kunt u, bijvoorbeeld bij extra kasstroom, ervoor kiezen om de lening eerder af te lossen.


Leningen dezelfde dag uitbetaald

Gaat u akkoord met onze offerte voor een zakelijke lening en tekent u voor 17.00 uur (op werkdagen)? Dan maken wij het geld van de zakelijke lening nog dezelfde dag  naar u over. In de meeste situaties hebben onze klanten het krediet al binnen 24 uur op de zakelijke bankrekening staan. Zo kunt u, dankzij Qred, snel investeren in de toekomst van uw agrarisch bedrijf.


Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een zakelijke lening?

Bij Qred werken we niet met standaardtarieven, want geen enkele onderneming is precies hetzelfde. Daarom ontvangt iedere aanvraag voor een zakelijke lening die wij goedkeuren  een persoonlijk aanbod. Dit aanbod bevat een vaste maandelijkse prijs die bestaat uit twee onderdelen: gebruikskosten (rente) en aflossing (amortisatie). Deze prijs is iedere termijn hetzelfde bedrag, zodat u van tevoren precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan de lening. Maakt u gebruik van een speciale aanbieding, bijvoorbeeld 3 maanden aflossingsvrij krediet? Dan kunt u extra voordeel behalen op de eerste termijnen van de lening, maar dit wordt altijd in onze offerte verwerkt.

Wie is Qred?

Qred is de nieuwe vorm van geld lenen. Alle Belgische bedrijven kunnen nu leningen tot €100.000 aanvragen zonder naar de bank te hoeven gaan. Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele uren  bericht over de aanvraag. Kunnen we u een offerte bieden en gaat u akkoord? Dan maken we het geld nog dezelfde werkdag over. U kunt bij Qred de bedrijfslening op elk moment kosteloos en boetevrij aflossen. Qred is van oorsprong een Zweeds bedrijf, maar is inmiddels actief op 7 markten. Ons doel is om zakelijk lenen simpel, eenvoudig en toegankelijk te maken. Geen ingewikkelde processen of wekenlange wachttijden, maar doelgerichte service en snelle uitbetaling van zakelijk krediet: dat is Qred.

Wanneer wordt de lening uitbetaald?

Normaal gesproken wordt de zakelijke lening nog dezelfde dag overgemaakt (mits de kredietaanvraag vóór 17.00 uur is goedgekeurd en getekend). Afhankelijk van bijvoorbeeld vakantiedagen en verschillen tussen banken, kan de lening de volgende werkdag al beschikbaar zijn op uw zakelijke bankrekening

Wie kan een aanvraag indienen?

Alle agrarische bedrijven kunnen een zakelijke lening bij Qred aanvragen, ongeacht de grootte van het bedrijf of de specifieke werkzaamheden. Het enige dat u nodig hebt, is een geldig btw-nummer voor een geregistreerd bedrijf dat actief is.

Vragen?

Wij houden van alle ondernemers! Neem contact op en ontdek hoe Qred Bank uw bedrijf kan helpen!
09:00 - 17:00 (ma-vr)