Wat is Qred?

Qred is dé expert in zakelijke leningen en helpt ondernemers groeien dankzij snelle, eenvoudige en flexibele financiering. Qred is opgericht in 2015 en is sinds 2020 actief in België. In totaal heeft Qred al meer dan 40.000 ondernemers gefinancierd. Qred biedt bedrijfsleningen van €1000 tot wel €100.000, met een looptijd van maximaal 18 maanden.

Hoe werkt het aanvragen van een lening bij Qred?‍
U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Ons team neemt uw aanvraag onmiddelijk in behandeling en u ontvangt binnen enkele uren al een reactie. U ontvangt een offerte en zodra deze getekend is, maken we de lening dezelfde dag nog naar u over.

U betaalt elke maand een vast bedrag, dat u kunt terugvinden in uw offerte. Deze prijs bestaat uit twee delen: een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Ook kunt u de lening op ieder moment kosteloos aflossen (u betaalt dus alleen voor de maanden dat u de lening gebruikt).

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil