Hoe werkt een partnerschap met Qred?

Een partnerschap met Qred geeft ondernemers een kans om een aantrekkelijke bonus te krijgen per succesvolle doorverwijzing. Het concept is simpel en eenvoudig. Ken jij een ondernemer die op zoek is naar een zakelijke lening? Dan kun je de ondernemer naar Qred doorverwijzen voor een vrijblijvende aanvraag. Sluit jouw contact vervolgens een lening af bij Qred? Dan ontvang jij een directe commissie. Dit referentieprogramma voor partners geeft jou de kans om financiële bonussen te ontvangen, terwijl het direct jouw contacten van flexibele financiering voorziet om te investeren, innoveren en groeien.

Qred denkt graag met je mee hoe wij jouw klanten, zakenrelaties en/of kennissen optimaal kunnen bedienen. Zo hebben wij de optie om de structuur van een partnerschap aanpassen op de specifieke wensen van een ondernemer. Van leasemaatschappijen tot financieel adviseurs: onze partners bevinden zich in alle industrieën en branches. Van kleine starters tot grote bedrijven: iedere ambitieuze ondernemer kan partner van Qred worden.

Het aanmelden als partner van Qred is vrijblijvend en gratis, dus geef vandaag je interesse en druk op de knop ‘Word partner van Qred’, te vinden op onze online partnerpagina.