Eenvoudige en flexibele financiering

Zakelijke leningen voor het midden- en kleinbedrijf

Vrijblijvende offerte

Dankzij een snelle zakelijke lening van Qred konden we onze bedrijfswagen leasen.
Joakim & Erik
Aannemers
Qred stuurde me nog dezelfde dag een offerte met een aantrekkelijk aanbod voor een lening.
Kenny
Restaurant-eigenaar
Qred hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.
Robert
Café-eigenaar
Wil jij
voorraad inslaan?
een overbrugging?
je bedrijf laten groeien?
een project financieren?
renoveren?
investeren in marketing?
een betere cashflow?
nieuw gereedschap?

Hoe werkt het?

Probleemloos

Het aanvragen van een lening is simpel, duidelijk en duurt slechts een minuut.

Kosteloos

Het aanvragen van een offerte voor een lening is geheel gratis en altijd 100% vrijblijvend.

Zorgeloos

Onderteken ons aanbod digitaal en we maken het geld dezelfde werkdag over.

Geen opstartkosten
Geen verborgen kosten
Geen bindende looptijd

Veelgestelde vragen

Wat kost een zakelijke lening bij Qred?

Qred hanteert geen standaardtarief, maar evalueert elke aanvraag voor een zakelijk lening op individuele basis. Ons team maakt een algemene kredietbeoordeling of een ondernemer in staat is aan de toekomstige betalingen te voldoen, en kijken we of het geleende bedrag in verhouding staat tot de grootte en omzet van het bedrijf.

Bij Qred betaalt u iedere maand een vaste prijs voor een zakelijke lening van €1000 tot €200.000. Deze prijs bestaat uit twee delen: een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Tel de twee bedragen bij elkaar op en u heeft uw totaal maandelijks bedrag. Het bedrag dat u aan maandelijks aan gebruikskosten en aflossing betaalt, wordt berekend o.b.v. het leenbedrag, de leentermijn, de kredietscore van een onderneming en andere factoren.

Waarom een vaste prijs voor een zakelijke lening?

Wij geven de voorkeur aan een vaste maandelijkse prijs, omdat u als ondernemer op deze manier precies weet wat er maandelijks wordt afgeschreven. U hoeft u zodoende nooit druk te maken over ingewikkelde rentetarieven of een plotselinge verhoging van uw maandelijkse lasten. Bij Qred blijft het maandelijkse bedrag de hele looptijd van uw zakelijke lening hetzelfde (tenzij u tussentijds een leningsverhoging aanvraagt en extra krediet wilt bijlenen).

Wat is Qred?

Qred is dé expert in zakelijke leningen en helpt ondernemers groeien dankzij snelle, eenvoudige en flexibele financiering. Qred is opgericht in 2015 en is sinds 2020 actief in België. In totaal heeft Qred al meer dan 40.000 ondernemers gefinancierd. Qred biedt bedrijfsleningen van €1000 tot wel €200.000, met een looptijd van maximaal 36 maanden.

Hoe werkt het aanvragen van een lening bij Qred?‍
U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Ons team neemt uw aanvraag onmiddelijk in behandeling en u ontvangt binnen enkele uren al een reactie. U ontvangt een offerte en zodra deze getekend is, maken we de lening dezelfde dag nog naar u over.

U betaalt elke maand een vast bedrag, dat u kunt terugvinden in uw offerte. Deze prijs bestaat uit twee delen: een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). U kunt ook de lening op ieder moment kosteloos aflossen (u betaalt dus alleen voor de maanden dat u de lening gebruikt).

Wie kan een lening aanvragen?

Alle Belgische Eenmanszaken, BVs, NVs, VOFs en zelfstandigen kunnen bij ons een zakelijke lening tot €200.000 aanvragen. We hebben slechts 3 vereisten:

1. U dient een geldig BTW-nummer te hebben.
2. Uw bedrijf is al minimaal 3 maanden actief.
3. De leiding van het bedrijf is woonachtig in België.

Het maakt niet uit in welke sector uw bedrijf actief is of hoeveel werknemers er zijn. Qred beoordeelt iedere aanvraag individueel op basis van een geavanceerde kredietbeoordeling. Wat voor ons belangrijk is, is dat er een goed en gezond bedrijfsconcept aanwezig is en, dat er goede mensen achter de onderneming zitten.

Hoe vraag ik een lening aan?

Het aanvragen van een zakelijke lening van €1000 tot €200.000 via Qred is gratis, geheel vrijblijvend en duurt slechts 1 minuut!

Een bedrijfslening aanvragen in een paar simpele stappen:

1. Klik op "Vrijblijvende offerte" op de startpagina
2. Vul het gewenste leenbedrag in
3. Klik op "Snelle offerte met itsme of Be-ID" en verifieer uzelf
4. Vul het formulier in en verzend de aanvraag


Ons team neemt uw aanvraag voor een zakelijke lening direct in behandeling en komt zo snel mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een offerte die digitaal ondertekend kan worden met de itsme app. Zodra de offerte is ondertekend, maken we het geld binnen één uur nog naar uw rekening over.

> 40,000 gefinancierde ondernemers

Qred heeft ondernemers in alle sectoren geholpen om hun kleine bedrijf te laten groeien met flexibele financiering.

Financiering voor het midden- en kleinbedrijf

Snelle en flexibele financiering

Ongeacht of jouw bedrijf groot of klein is, wij vinden een oplossing die bij jou past. Wij bieden snelle, eerlijke en flexibele financiering voor het mkb.

Persoonlijke service

Ons vriendelijke team staat altijd klaar om jou te helpen - je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of chat. We zullen je helpen bij iedere stap.

Sterke klantrelaties

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten. We adviseren je graag en verbeteren onze service iedere dag, zodat we je in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen.

Vragen?

Wij houden van alle ondernemers! Neem contact op en ontdek hoe Qred uw bedrijf kan helpen!
09:00 - 17:00 (ma-vr)