Megasteiger BE

Qred in samenwerking met Sven Oosterlinck

Snel zakelijk krediet voor de klanten van Sven Oosterlinck
  Terugbetalen op jouw eigen ritme
Na digitale ondertekening krijg je het geld de dag zelf nog
Geen verborgen kosten
Het aanvragen van een offerte is altijd geheel vrijblijvend.

Binnen 24 uur het geld op je bankrekening

Heb jij snel financiering nodig om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf? Wij maken het geld van de lening nog dezelfde werkdag naar je over!

Ontvang een gratis, vrijblijvende offerte

Het aanvragen van een offerte voor een zakelijke lening bij Qred is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Zo kun jij, zonder verplichting, direct ontdekken hoeveel je zakelijk kunt lenen.

Geen bindende looptijd, maximale flexibiliteit

Onze zakelijke leningen hebben geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de lening volledig kunt aflossen, zonder een boete of rentecompensatie!

Wij hebben de meest tevreden klanten!

  Qred hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.

Robert
Café-eigenaar

Dankzij Qred konden we onze bedrijfswagen leasen en salarissen uitbetalen. 

Joakim & Erik
Aannemers

Qred stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening! 

Kenny
Restaurant-eigenaar

Waarom een zakelijke lening van Qred?

Klanttevredenheid

Onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd mee te denken over de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij helpen je graag om te investeren in jouw toekomst, want als jij het goed doet, doen wij iets goed!


Eenvoudig en inzichtelijk

Qred maakt zakelijk lenen simpel. Wij geloven niet in gedoe en houden het liever eenvoudig en overzichtelijk. Daarom werken we niet met renteveranderingen, maar alleen met vaste maandelijkse gebruikskosten en een vaste maandelijkse aflossing. Zo weet je precies wat de lening iedere termijn kost, zonder verrassingen. Fijn!


Geen bindende looptijd

Onze flexibele zakelijke leningen hebben een leentermijn van 6 tot 18 maanden, maar geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de kans hebt om de lening volledig boetevrij af te lossen. Zodoende heb jij maximale flexibiliteit en betaal je alleen gedurende de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt.


Dezelfde dag uitbetaald

Ga je akkoord met onze offerte voor een zakelijke lening en teken je digitaal voor 17.00 uur? Dan maken wij het geld nog dezelfde dag naar je over! Dit betekent dat je, in de meeste gevallen, al binnen 24 uur het geld op je zakelijke bankrekening hebt staan. Zo kan jij dankzij Qred snel investeren in de toekomst van jouw bedrijf.


Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een zakelijke lening?

Bij Qred werken we niet met standaardtarieven, want geen enkele onderneming is precies hetzelfde. Daarom ontvangt iedere aanvraag voor een zakelijke lening die wij goedkeuren  een persoonlijk aanbod. Dit aanbod bevat een vaste maandelijkse prijs die bestaat uit twee onderdelen: gebruikskosten (rente) en aflossing (amortisatie). Deze prijs is iedere termijn hetzelfde bedrag, zodat u van tevoren precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan de lening. Maakt u gebruik van een speciale aanbieding, bijvoorbeeld 3 maanden aflossingsvrij krediet? Dan kunt u extra voordeel behalen op de eerste termijnen van de lening, maar dit wordt altijd in onze offerte verwerkt.


Wie is Qred?

Qred is de nieuwe vorm van geld lenen. Alle Belgische bedrijven kunnen nu leningen tot €100.000 aanvragen zonder naar de bank te hoeven gaan. Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele uren  bericht over de aanvraag. Kunnen we u een offerte bieden en gaat u akkoord? Dan maken we het geld nog dezelfde werkdag over. U kunt bij Qred de bedrijfslening op elk moment kosteloos en boetevrij aflossen. Qred is van oorsprong een Zweeds bedrijf, maar is inmiddels actief op 7 markten. Ons doel is om zakelijk lenen simpel, eenvoudig en toegankelijk te maken. Geen ingewikkelde processen of wekenlange wachttijden, maar doelgerichte service en snelle uitbetaling van zakelijk krediet: dat is Qred.

Wanneer wordt de lening uitbetaald?

Normaal gesproken wordt de zakelijke lening nog dezelfde dag overgemaakt (mits de kredietaanvraag vóór 17.00 uur is goedgekeurd en getekend). Afhankelijk van bijvoorbeeld vakantiedagen en verschillen tussen banken, kan de lening de volgende werkdag al beschikbaar zijn op uw zakelijke bankrekening


Wie kan een aanvraag indienen?

Alle agrarische bedrijven kunnen een zakelijke lening bij Qred aanvragen, ongeacht de grootte van het bedrijf of de specifieke werkzaamheden. Het enige dat u nodig hebt, is een geldig btw-nummer voor een geregistreerd bedrijf dat actief is.

Vragen?

Wij houden van alle ondernemers! Neem contact op en ontdek hoe Qred Bank uw bedrijf kan helpen!
09:00 - 17:00 (ma-vr)